Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Επιλογή και τρόπος ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Dec 21, 2016

Επιλογή του τύπου πλάκας

Πινακίδα τύπου ή τύπου φυσητήρων καθορίζεται σύμφωνα με τις πρακτικές ανάγκες της θερμότητας. Σχετικά με την κατάσταση της μικρής ροής επιτρέποντας σε χαμηλή πίεση πέσει, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μικρότερη αντίσταση φόρμα, διαφορετικά επιλέξτε αντίσταση του τύπου πλάκα. Σύμφωνα με την πίεση και θερμοκρασία του ρευστού κατάσταση, προσδιορίσετε το αποσπώμενο ή συγκολλιέται. Κατά τον προσδιορισμό της φόρμας δεν μπορεί να είναι επιλεγμένοι καπλαμάδες είναι πάρα πολύ μικρά πινακίδες, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική αριθμό κυκλοφορίας, πλάκα ταχύτητα είναι μικρή, συντελεστής θερμοπερατότητας είναι πολύ χαμηλή για μεγαλύτερο εναλλάκτες θερμότητας πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό το θέμα.

Επιλογή της διαδικασίας και ροής

Η διαδικασία αναφέρεται σε ένα μέσο της εναλλάκτες θερμότητας την ίδια κατεύθυνση ροής από ένα σύνολο παράλληλων ροή, Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα ροής στον Dow στα κανάλια ροής που αποτελείται από δύο παρακείμενες πλάκες. Υπό κανονικές συνθήκες, διάφορες κανάλι είναι συνδεδεμένο σε σειρά ή παράλληλα να διαμορφώσει ένα διαφορετικό συνδυασμό ζεστών και κρύων media κανάλι.

Διαδικασία συνδυασμούς σύμφωνα με τον υπολογισμό της μεταφοράς και υγρό αντίσταση θερμότητας, αίτηση για τον καθορισμό προϋποθέσεων διαδικασία. Προσπαθήστε να κρατήσετε το κρύο ή ζεστό νερό ροή σε εκ μεταφοράς θερμότητας μεταφορά συντελεστή είναι ίση ή κοντά σε, να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Εκ μεταφοράς θερμότητας μεταφορά συντελεστή στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας στις δύο πλευρές είναι ίσο ή πλησίον του συντελεστή μεταφοράς θερμότητας για μια μεγαλύτερη τιμή. Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα μεταξύ του φάσματος ταχύτητας, αλλά κατά τη στιγμή του υπολογισμού της αντίστασης θερμότητας μεταφορά και υγρό, για να υπολογίσετε τη μέση ταχύτητα. Από andquot; uandquot? έχει μια σταθερή διαδικασία πήρε πάνω από πιεσμένο σκάφους, εύκολη αποσυναρμολόγηση.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117