Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα έχει μια αποτελεσματικότητα μεταφοράς υψηλής θερμικής και πίεση ικανότητα
Nov 01, 2017

1, έργα Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα

Ο εναλλάκτης θερμότητας πλάκα σχηματίζεται πατώντας πολυφωνία κυματοειδές φύλλα σε τακτά χρονικά διαστήματα, περιβάλλεται από ένα λάστιχο και πιέζεται μαζί με ένα πλαίσιο και μια βίδα συμπίεσης. Στις τέσσερις γωνιές της η πλάκα και το στόλισμα σχηματίζουν ένα ρευστό δοσομέτρηση σωλήνα και και οι σωλήνες διαχωρίζονται ξεχωριστά από το άλλο ώστε να ρέουν στα μονοπάτια ροής στις δύο πλευρές του κάθε πιάτο και θερμότητας ανταλλαγή μέσω των πλακών.

Μέσω της εξωτερικής δύναμης του μεταφορά θερμότητας πλάκα σύσφιξης μαζί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσα από το πιάτο μεταφοράς θερμότητας μέσα από την τρύπα στην επιφάνεια της πλάκας ροής, το ρόλο του ο κυματισμός πιάτο κάτω από το σχηματισμό έντονες αναταράξεις, σαν να με chopsticks ανακατεύετε το φλυτζάνι του ζεστού νερού, αυξήθηκε η περιοχή της μεταφοράς θερμότητας. Το ζεστό και κρύο μέσο ρέει στις δύο πλευρές του το πιάτο μεταφοράς θερμότητας, και ένα μεγάλο αριθμό της μεταφοράς θερμότητας επιφάνειες που σχηματίζεται από αναταράξεις έρχονται σε επαφή με το πιάτο, και τη μεταφορά θερμότητας γίνεται μέσω της πλάκας για να επιτευχθεί η τελική θερμική μεταφορά ισχύος. Η απομόνωση του μέσου ζεστού και κρύου είναι κυρίως μέσω της διαίρεσης του παρεμβύσματος, ή μέσω ενός μεγάλου αριθμού των συγκολλήσεων να εξασφαλιστεί ότι η πλάκα Εναλλάκτης θερμότητας δεν ραγίσει η διάτρηση της υπόθεσης, τα ζεστά και κρύα μέσα ενημέρωσης δεν θα μπερδεύονται.

2, δομή Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα

Ο εναλλάκτης θερμότητας πλάκα αποτελείται από ένα σύνολο από κυματοειδές παράλληλες μεταλλικές πλάκες έχοντας πέρασμα τρύπες στις τέσσερις γωνίες της πλάκας που συσφίγγονται από τη μία πλευρά με μια πλάκα στερέωσης και ένα πιάτο κινητών πατώντας πλαίσιο και στερεώνεται με σύσφιξης των μπουλονιών. Αυτές οι συνδετήριοι σωλήνες ευθυγραμμίζονται με τα κανάλια στα κανάλια τα ίδια πιάτα και συνδέονται με τις εξωτερικές γραμμές των δύο υγρών της ανταλλαγής θερμότητας. Τα πιάτα μεταφοράς θερμότητας και τις πλάκες κινητών πατώντας αναστέλλονται κάτω από την κορυφή έχοντας δοκάρια και ευθυγραμμίζονται με τις δοκούς κάτω πιάτα μεταφοράς της θερμότητας, παρεμβυσμάτων, πλάκες συμπίεσης, ράγες και βίδες σύσφιξης είναι τα κύρια συστατικά της εναλλάκτες θερμότητας.

(1) πιάτο μεταφοράς θερμότητας: τα κύρια θερμομεταφοράς από τα συστατικά, τη γενική κυματοειδές κατασκευασμένο από ψαροκόκκαλο, σύμφωνα με τα διάφορα μέσο υγρό, μεταφορά θερμότητας πλάκα υλικό δεν είναι η ίδια, ως επί το πλείστον φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο.

(2) και τα δύο άκρα της πλάκας πίεσης: οι δύο κυρίως σύσφιξης όλων το πιάτο μεταφοράς θερμότητας για να εξασφαλίσει ότι το υγρό μέσο δεν έχει διαρροή.

(3) φλάντζα: κυρίως στο ζεστό πιάτο μεταξύ την επίδραση σφράγισης. Της διαρροής του ο ανταλλάκτης θερμότητας είναι λόγω της εξάρθρωση ή γήρανση από το στόλισμα.

(4) σύσφιξης μπουλόνια: το κύριο κεφάλι σύσφιξης και το ρόλο του εναλλάκτη θερμότητας πλάκα. Σύσφιξης των μπουλονιών παρακράτηση, συνήθως μέσω το κουμπί νήμα, προφόρτιση το κλείστρο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το γαλλικό κλειδί ροπής, έτσι ώστε η σταθερή πλάκα της στιγμής ομοιόμορφα.

3, ταξινόμηση Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα

Οι κύριοι τύποι ανταλλάκτης θερμότητας είναι σπειροειδής ανταλλάκτης θερμότητας, ανταλλάκτης θερμότητας, Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα fin τρεις.

(1) Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα σπείρα

Από δύο παράλληλα να διατηρήσει μια ορισμένη απόσταση από την παράλληλη πλάκα κατασκευασμένη από μέταλλο, το κρύο και το ζεστό υγρό στη μεταλλική πλάκα στις δύο πλευρές της σπείρας κανάλι ροής. Αυτό συντελεστή μεταφοράς θερμότητας εναλλάκτη θερμότητας είναι υψηλή (περίπου 1 έως 4 φορές υψηλότερη από ό, τι η shell και υπόγειου εναλλάκτη θερμότητας), η μέση θερμοκρασία διαφορά (λόγω κρύου και ζεστό υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήρη αντιρροή ροή), αντίσταση ροής είναι μικρό, εύκολο να κόμπο Αλλά είναι δύσκολο να επισκευάσει. Χρήση η πίεση δεν ξεπερνά τα 2MPa.

Ανταλλάκτης θερμότητας είναι υγρού - υγρού, υγρού - ατμού για τον εξοπλισμό της ανταλλαγής θερμότητας. Πρόκειται για ένα ορισμένο κυματοειδές σχήμα ενός αριθμού των στηλών της λαμαρίνας στοίβας κατασκευασμένο από ένα νέο είδος αποτελεσματική εναλλάκτη θερμότητας.

Η δομή του ο ανταλλάκτης θερμότητας: αφαιρούμενη πλάκα Εναλλάκτης θερμότητας είναι ένας αριθμός από κυματοειδές κυματοειδές φύλλο από ένα ορισμένο διάστημα, περιβάλλεται από σφραγίδα λάστιχο, και με το πλαίσιο και τη συμπίεση της βίδας σφίγγονται μαζί, την πλάκα και τα τέσσερα το γωνίες σχηματίζουν ένα ρευστό δοσομέτρηση σωλήνα και έναν σωλήνα συλλογής, και ταυτόχρονα ξεχωριστό το ζεστό και κρύο υγρό ώστε να ρέουν στη διαδρομή ροής σε κάθε πλευρά του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ πιάτο και θερμότητας μέσω της πλάκας.

Βασικό σύστημα ταξινόμησης των ανταλλάκτης θερμότητας υπό κανονικές συνθήκες, εμείς κυρίως ανάλογα με τη δομή να διακρίνει Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα, που είναι, σύμφωνα με το σχήμα να διακρίνουν, μπορούν να χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες: ① αφαιρούμενη πλάκα θερμότητας ② Συγκολλητούς Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα, ③ σπείρα ανταλλάκτης θερμότητας, Εναλλάκτης (επίσης γνωστή ως φλάντζα του εναλλάκτη θερμότητας πλάκα), ④ εναλλάκτη θερμότητας (επίσης γνωστή ως κηρήθρα εναλλάκτη θερμότητας). Ανάμεσά τους, ο ανταλλάκτης θερμότητας συγκόλλησης χωρίζεται σε: ημι-Συγκολλητούς Εναλλάκτης θερμότητας, Συγκολλητούς Εναλλάκτης θερμότητας, Εναλλάκτης θερμότητας πινακίδας και της shell, συγκόλληση Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα.

Επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας πλάκα πιέζεται σε ένα τύπο κυματοειδές ή γούρνα να αυξάνουν την ακαμψία της πλάκας, να αυξήσει τις αναταράξεις του υγρού και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα μεταφοράς θερμότητας. Τα υλικά της είναι ως επί το πλείστον από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό, αλουμίνιο, αλουμινίου, τιτανίου, νικελίου και ούτω καθεξής. Γωνία τρύπες στις γωνίες του τις γωνίες το ρόλο σύνδεσης κανάλια.

Το μέσο της εργασίας είναι συνυφασμένη με το στενό και βασανιστικό πέρασμα που σχηματίζονται μεταξύ των πλακών, και πραγματοποιείται ανταλλαγή θερμότητας. Όπως οι πλάκες τοποθετούνται με αντίστροφη σειρά μεταξύ τους, τις χιλιάδες επαφές που σχηματίζεται από τις αυλακώσεις τέμνονται μεταξύ τους, έτσι ώστε το υγρό ρέει γύρω από τις επαφές αυτές, με αποτέλεσμα μια ισχυρή διαταραχή, με αποτέλεσμα ένα πολύ υψηλό συντελεστής θερμοπερατότητας, η θερμότητα μεταφορά αποτελεσματικότητα και ικανότητα σε πίεση.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117