Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Εναλλάκτης θερμότητας, εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας αιχμής είναι όλα καλά
Nov 01, 2017

Εναλλάκτες θερμότητας χρησιμοποιούνται κυρίως σε εναλλάκτες θερμότητας. Ανταλλάκτης θερμότητας είναι ένας εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας που χρησιμοποιείται για την ανάκτηση ενέργειας του ανέμου εξάτμισης κλιματισμό. Τα κύρια συστατικά είναι το σώμα κοχυλιών, Εναλλάκτης θερμότητας πυρήνα και το φίλτρο. Λόγω της χρήσης του ιδιότητες μεταφοράς θερμότητας σε εναλλάκτη θερμότητας υλικό πυρήνων, ως εκ τούτου, η εφαρμογή του συστήματος κλιματισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι όταν ξηρό αέρα, την πρόψυξη χειμώνα προθέρμανση ύγρανσης αέρα, έτσι ώστε το φρέσκο αέρα φορτίο σημαντικά μειωμένη, έτσι εξοικονόμηση θερμότητας και ψύξης κατανάλωση ενέργειας συστήματος, μέγεθος μικρό σύστημα, εξοικονόμηση λειτουργίας κοστίζει και να μειώσει μέγιστη ισχύς κατανάλωσης είναι πολύ συμφέρουσα. Η ανταλλαγή ολόκληρο θερμική απόδοση και τα χαρακτηριστικά δομής του πυρήνα του εναλλάκτη θερμότητας, μέσα από την ένταση του ανέμου, μέσα από τον πυρήνα των δύο σκελών του παραμέτρους την αναλογία και τον άνεμο του όγκου αέρα.

Καθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας

1. Απομονώστε το σύστημα εξοπλισμού και στραγγίστε το νερό από τον εναλλάκτη θερμότητας.

2. η χρήση του καθαρισμού αγωγών υψηλής πίεσης νερού διατηρούνται της ιλύος, άλγη και άλλες ακαθαρσίες, κλειστά συστήματα.

3. Βάλτε τη Βάνα μεταξύ η βαλβίδα απομόνωσης και ο εναλλάκτης (όχι κατώτερη από 1 ίντσες = 2.54 cm), και την είσοδο και την έξοδο θα πρέπει να εγκατασταθεί.

4. Συνδέστε την αντλία μεταφοράς και του αγωγού σύνδεσης, έτσι ώστε το προϊόν καθαρισμού είναι αντλείται από το κάτω μέρος του εναλλάκτη θερμότητας και έρεε από την κορυφή.

5. Αρχίστε να αντλήσει τα απαιτούμενα Foschtek καθαριστικό μέσα στον συμπυκνωτή (το ποσοστό μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιστάσεις).

6. κύκλος καθαρισμού να συνιστάται χρόνο καθαρισμού. Καθώς προχωρά η κυκλοφορία και τα ιζήματα είναι διαλύεται, θα αυξήσει το αέριο που παράγεται από την αντίδραση και η περίσσεια αέρα πρέπει να απορρίπτονται οποιαδήποτε στιγμή μέσα από την βαλβίδα εκτόνωσης. Καθώς ο αέρας έχει αποφορτιστεί, θα αυξηθεί το διάστημα στον εναλλάκτη θερμότητας, και μπορούν να προστεθούν το κατάλληλες νερό, να μην κάνετε την ένεση πολύ νερό στην αρχή, η οποία μπορεί να προκαλέσει την υπερχείλιση του νερού.

7. στον κύκλο για να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού παράγοντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί δοκιμή προσδιορισμού ph. Αν η λύση παραμένει στην το 2‐3 τιμή ph, τότε το απορρυπαντικό παραμένει σε ισχύ. Αν η τιμή ph του καθαρισμού παράγοντα φτάσει 5‐6, πρέπει να προστεθεί η κατάλληλη ποσότητα του απορρυπαντικού Foschtek. Η τιμή ph της τελικής λύσης παρέμεινε αμετάβλητη για 30 λεπτά σε 2‐3, αποδεικνύοντας ότι επιτεύχθηκε την καθαριστική δράση. Σημείωση: Foschtek καθαρισμού μπορούν να ανακυκλωθούν μετά την επαναχρησιμοποίηση, εκπομπές θα προκαλέσει αποβλήτων.

8. μετά την ώρα καθαρισμού επιτυγχάνεται, ανακυκλώνεται το διάλυμα καθαρισμού. Ξεπλύνετε επανειλημμένα ο εναλλάκτης με νερό, μέχρι να είναι καθαρό σε ουδέτερη και αξία ph είναι $number.

9. μετά τον καθαρισμό μπορούν να είναι ενεργοποιημένη και λειτουργεί. επίσης μπορεί να καταστείλει τη δοκιμή για να δούμε αν υπάρχει ένα φαινόμενο της διαρροής. Εάν υπάρχει διαρροή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ηνωμένων Πολιτειών Ka wah πολυμερές σύνθετα υλικά επισκευής προστασίας, και μπορεί να επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

10. μετά τη σταθερότητα του εξοπλισμού, σημειώστε την τρέχουσα ροή πολυμέσων, λειτουργούν πίεσης, θερμότητας μεταφορά αποτελεσματικότητας και άλλα δεδομένα.

11. να συγκρίνετε την αλλαγή από το πριν και μετά τον καθαρισμό, μπορεί να υπολογίσει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και του άνθρακα κόστος κάθε ώρα που σώζει την επιχείρηση και να αυξήσει την αποδοτικότητα της παραγωγής, αυτή είναι η αποζημίωση της αξίας ότι η επιχείρηση χρησιμοποιεί τεχνολογία Foschtek εφαρμογή.

12. την ίδια μέθοδο λειτουργίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πλάκα, πλαίσιο τύπου Εναλλάκτης θερμότητας καθαρισμού.

13. Εάν η επιχείρηση χρειάζεται εξοπλισμό για θεραπεία μεμβράνης παθητικοποίησης, μπορεί να λειτουργεί σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία: Η παθητικοποίηση του παράγοντα της μεμβράνης, σύμφωνα με την προτεινόμενη αραίωση αναλογία αντλία στον εξοπλισμό (την ίδια στιγμή σε το κυκλοφορία του Groove κρεμώντας δοκιμή κομμάτι), σύμφωνα με το συνιστώμενο χρόνο κύκλου, βύθιση, ανίχνευση της επίδρασης της μεμβράνης (κόκκινη κουκκίδα μέθοδο ή μέθοδο γαλάζιο σημείο)? Ξέβγαλμα με νερό στην ουδέτερη θέση (τιμή ph $number).

14. μετά το τέλος του φιλμ παθητικοποίηση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε Εξοπλισμός εξαερισμού όπως ανεμιστήρα για να στεγνώσετε με το σύστημα, να διασφαλίσει και να βελτιώσει την επίδραση της παθητικοποίησης.

 

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117