Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Εναλλάκτης θερμότητας έμβυσμα θερμοκρασία, πίεση και αντοχή στη διάβρωση
Jul 11, 2017

Καθώς η εφαρμογή του ανταλλάκτη θερμότητας έμβυσμα συνεχίζει να επεκτείνεται, για διαφορετικά μέσα και τις διαδικασίες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις θερμοκρασίας, πίεσης και διάβρωση αντίσταση. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα παρέμβυσμα «καθολική» ρολόι να προσαρμοστεί σε όλες τις περιστάσεις, είναι δυνατόν, προφανώς, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τις διαφορετικές καταστάσεις με διαφορετικά υλικά από το στόλισμα. Συνήθως χρησιμοποιούνται έμβυσμα τμήμα σχήμα για τις έξι γραμμές. Κοινοί τύποι φλάντζες είναι φυσικό καουτσούκ, χλωροπρενίου καουτσούκ, EPDM καουτσούκ, καουτσούκ σιλικόνης, φθόριο καουτσούκ, αμίαντο φύλλο φίμπερ. Έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας έμβυσμα στη χρήση της διαρροής, κάταγμα, γήρανση και άλλα φαινόμενα, πρέπει να αντικατασταθεί.

Αντικατάσταση πρέπει να γίνεται με την ακόλουθη σειρά.

Αφαιρέστε το λάστιχο που χρησιμοποιείται. Σημειώστε ότι πρέπει να υπάρξει καμία γρατσουνιές στο λάστιχο, κατά την αποσυναρμολόγηση.

② με ακετόνη, βουτανόνη ή άλλους διαλύτες κετόνη, αφαιρέστε τη φλάντζα εντός το στόλισμα.

③ με ένα καθαρό πανί ή βαμβάκι νήμα σασσάφρου καθαρό φλάντζα και έμβυσμα.

④ Εφαρμόστε ομοιόμορφα την κόλλα με την υποδοχή λάστιχο.

⑤ θέσει καθαρά νέα φλάντζα στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας

1, τους συμβατικούς όρους, η κόλλα που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι χρησιμοποιούνται 801 κόλλα, για πλάκα συνδέοντας και τα μαξιλάρια έχουν ένα καλό σταθερό αποτέλεσμα, αλλά οι ελλείψεις είναι πικάντικο μεγάλο.

2, την πίεση, η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλό συνθήκες, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της υπόθεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε «αδελφός δύο καλά» σφραγιστικό σιλικόνης κόλλα.

3, η καλύτερη επιλογή από 3M-4799 κόλλα. Αυτό είναι ένα μαύρο μαλακό, όταν το έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας έχει κολλήσει μετά τη θεραπεία δεν θα συμβεί, ειδικά για υψηλή θερμοκρασία, υψηλή πίεση, υψηλή διαβρωτικές συνθήκες, αλλά το σχετικό κόστος θα είναι υψηλότερο.

Σχεδιασμός προηγμένων πλάκα

Προηγμένο διοικητικό σχεδιασμό είναι η εφαρμογή CAD / CAM τεχνολογία, με προηγμένη συμπίεση διαδικασία, έτσι ώστε η πλάκα έχει μια πολύ υψηλή ακρίβεια, έτσι ώστε η χρήση λεπτότερη φύλλο για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα μεταφοράς θερμότητας.

Περιοχή διακλαδώσεων

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαμόρφωση Πάρτε πάνω, σύγχρονη έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας να αναλάβει τη χρήση μονομερούς εξαγοράς. Να κάνουν πλήρη χρήση της όλη η περιοχή μεταφοράς θερμότητας, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το υγρό που κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την πλάκα. Για ένα μεγάλο πιάτο, αλλά και για να διασφαλιστεί ομοιόμορφη κατανομή. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το drop χαμηλής πίεσης που επιτρέπει μεγαλύτερη πτώση πίεσης που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά θερμότητας για την επίτευξη υψηλότερου συντελεστή μεταφοράς θερμότητας.

Το έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα παίζει το ρόλο της μεταφοράς θερμότητας στοιχεία, τη μεταφορά θερμότητας γίνεται κυρίως από την ομάδα πλάκα, πλάκα θερμότητας μεταφορά περιοχή επίσης άμεσα καθορίζει το βαθμό επίδρασης μεταφορά θερμότητας, επιβάλλεται ένα εναλλάκτη θερμότητας έμβυσμα σημαντικό στοιχείο. Καθώς οι συνθήκες εργασίας είναι διαφορετικές, θα συναντήσετε μια ποικιλία μέσων μεταφοράς θερμότητας, προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμότητα μεταφορά ισχύος, με αποτέλεσμα η χρήση διαφόρων υλικών και διαφορετικούς τύπους πλάκα κατάσταση.

1, από το Διοικητικό Συμβούλιο για το υλικό, η πλάκα μπορεί να διαιρεθεί σε πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα, τιτάνιο και πλάκα κράμα τιτανίου Παλλάδιο, ψαλίδι κράμα πλάκα, νικέλιο πλάκα, πλάκα μολυβδαίνιο και άλλα πιάτα.

2, από την άποψη του μεγέθους του τα σημεία του σκάφους, η πλάκα μπορεί να διαιρεθεί σε μεγάλο πιάτο γωνία και μικρή γωνία πλάκα.

3, από το πιάτο στο βάθος της αυλάκωσης, η πλάκα μπορούν να χωριστούν πιάτο βαθύ αυλάκι και ρηχά πλάκα πλάκα.

4, η ομάδα πλάκα είναι το πιάτο της δυναμική συμπίεση, σταθερή πλάκα συμπίεσης, τη ράβδο οδηγό, τη μικρότερη ράβδο οδηγό και έναν αριθμό μπουλονιών καθορίζεται ομοιόμορφα στο πλαίσιο εναλλάκτη θερμότητας, να επιτευχθεί ο εναλλάκτης θερμότητας έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117