Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας ιδιαίτερα κατάλληλο για υψηλή θερμοκρασία, υψηλή πίεση, υψηλή διαβρωτική
Nov 01, 2017

Το μαλάκωμα των έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας του σχετίζεται με την πίεση και τη θερμοκρασία. Κατά το στόλισμα χάνει την ελαστικότητά του, στάζει ο εναλλάκτης θερμότητας. Σε ορισμένα προϊόντα, προκειμένου να λύσει η διαρροή που προκαλείται από τη γήρανση του παρεμβύσματος, επιτρέποντας τον εναλλάκτη θερμότητας για να προσαρμόσετε τις επιδόσεις σφράγιση, δηλαδή μια φορά σφίξτε το συνδυασμό των μπουλονιών έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας, προσαρμόστε τα μεταξύ η φλάντζα του εναλλάκτη θερμότητας Η πίεση για την επίλυση του προβλήματος της στάζει. Στο nameHeat ο εναλλάκτης φλάντζα του εναλλάκτη θερμότητας με αυτή τη λειτουργία, τις μέγιστες και ελάχιστες πιέσεις δίνονται γενικά. Για νέα chipsets εναλλάκτη θερμότητας, η ελάχιστη επιτρεπόμενη πίεση πρέπει να χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση της σύνδεσης. Ανάλογα με τον αριθμό των εναλλακτών θερμότητας σε κάθε ομάδα, την δύναμη σύσφιξης του εναλλάκτη θερμότητας μπορεί να προσαρμοστεί μία ή περισσότερες φορές. Κάθε φορά που ο κοχλίας σφίγγεται, το παξιμάδι μπορεί να βιδωθεί σε 3mm και το άγχος της καρτέλας παρατηρείται πάντα κατά τη διαδικασία της σύσφιξης. , Επιτρέπουν μόνο χωρίς πίεση στο εναλλάκτη θερμότητας, σε θερμοκρασία δωματίου υπό τους όρους της ρύθμισης της σύσφιξης για την πρόληψη της διαρροής.

Για έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας που δεν δίνουν ένα εύρος ρύθμισης άγχος σχετικά με το nameHeat έμβυσμα Εναλλάκτης, τις αξίες του στρες δίνονται γενικά στο σχέδιο μέρος. Όταν σύσφιξη αυτόν τον τύπο έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας, η ροπή σύσφιξης δεν πρέπει κάτω από τις τιμές που καθορίζονται στα σχέδια, επειδή είναι με την ποιότητα έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας Συνέλευσης, Συνέλευση παραμόρφωση. Όταν η ροπή σύσφιξης φτάσει την καθορισμένη τιμή, το ελαστομερές λάστιχο μπορεί να αντικατασταθεί με έναν προγραμματισμένο τρόπο. Για ένα έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας χρησιμοποιείται σε σημαντική παραγωγή εξοπλισμού και σε διαβρωτικά μέσα, είναι σκόπιμο να έχουν μια εφεδρική σφραγίδα. Αποθήκη 18 ℃ θερμοκρασία, σε διαφανή πλαστική συσκευασία, το έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας σφραγίδα μπορεί να αποθηκευτεί για 3 χρόνια ή έτσι.

Σφραγίδα της σφραγίδας:

Κατ ' αρχήν, η καθήλωση της φώκιας χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: συνδεδεμένα και μη-πλεγμένα. Το σχήμα του το στόλισμα πρέπει να είναι σύμφωνη με το σχήμα της φώκιας έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Συγκολλητικός τύπος για τον καθορισμό της μεθόδου δεν έχει καμία επίδραση στην τη λειτουργία στεγανοποίησης.

Εναλλάκτης θερμότητας έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας

1, τους συμβατικούς όρους, που χρησιμοποιούνται συνήθως στην κόλλα είναι χρησιμοποιημένη 801 κόλλα, για τη συγκόλληση έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας και τα μαξιλάρια έχουν ένα καλό σταθερό αποτέλεσμα, αλλά οι ελλείψεις είναι πικάντικο μεγάλο.

2, την πίεση, η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλό συνθήκες, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της υπόθεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε «αδελφός δύο καλά» σφραγιστικό σιλικόνης κόλλα.

3, η καλύτερη επιλογή από 3M-4799 κόλλα. Αυτό είναι ένα μαύρο μαλακό, όταν το έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας έχει κολλήσει μετά τη θεραπεία δεν θα συμβεί, ειδικά για υψηλή θερμοκρασία, υψηλή πίεση, υψηλή διαβρωτικές συνθήκες, αλλά το σχετικό κόστος θα είναι υψηλότερο.

Προηγμένη σχεδίαση έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας

Προηγμένο διοικητικό σχεδιασμό είναι η εφαρμογή CAD / CAM τεχνολογία, με προηγμένη συμπίεση διαδικασία, έτσι ώστε το έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας έχει μια πολύ υψηλή ακρίβεια, τόσο η χρήση λεπτότερη έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας για τη βελτίωση της αποδοτικότητας μεταφοράς θερμότητας.

Περιοχή διακλαδώσεων

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαμόρφωση να αναλάβει, σύγχρονη έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας να αναλάβει τη χρήση μονομερούς εξαγοράς. Να κάνουν πλήρη χρήση της όλη η περιοχή μεταφοράς θερμότητας, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το υγρό ομοιόμορφα κατανεμημένη σε όλη τη φλάντζα του εναλλάκτη θερμότητας. Για μια ευρεία έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας, αλλά και για να διασφαλιστεί ομοιόμορφη κατανομή. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το drop χαμηλής πίεσης που επιτρέπει μεγαλύτερη πτώση πίεσης που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά θερμότητας για την επίτευξη υψηλότερου συντελεστή μεταφοράς θερμότητας.

Έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας στην κρεμάστρα έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας παίζει το ρόλο της μεταφοράς θερμότητας στοιχεία, τη μεταφορά θερμότητας γίνεται κυρίως από την ομάδα των ανταλλακτών θερμότητας έμβυσμα, έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας μεταφορά περιοχή καθορίζει επίσης άμεσα το βαθμό της μεταφοράς θερμότητας εφέ, είναι ένα εναλλάκτη θερμότητας έμβυσμα απαραίτητο σημαντικό συστατικό. Καθώς οι συνθήκες εργασίας είναι διαφορετικές, θα συναντήσετε μια ποικιλία μέσων μεταφοράς θερμότητας, προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμότητα μεταφορά ισχύος, με αποτέλεσμα η χρήση διαφόρων υλικών και διαφορετικούς τύπους έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας κατάσταση.

1, από το Διοικητικό Συμβούλιο για το υλικό, τη φλάντζα του εναλλάκτη θερμότητας μπορεί να χωριστεί σε ανοξείδωτο εναλλάκτη θερμότητας έμβυσμα, τιτάνιο και κράμα τιτανίου Παλλάδιο έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας, ψαλίδι κράμα έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας, νικελίου Εναλλάκτης θερμότητας έμβυσμα, μολυβδαίνιο Θερμότητας έμβυσμα Εναλλάκτης και άλλα στολίσματα ανταλλακτών θερμότητας.

2, από την άποψη του μεγέθους του τα σημεία του σκάφους, το έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας μπορεί να διαιρεθεί σε μεγάλη γωνία έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας και μικρή γωνία έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας.

3, από το έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας στο βάθος από την υποδοχή, τη φλάντζα του εναλλάκτη θερμότητας μπορούν να χωριστούν βαθύ αυλάκι φλάντζα του εναλλάκτη θερμότητας και ρηχά πλάκα έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας.

4, η ομάδα έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας είναι η δυναμική συμπίεση έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας, σταθερή συμπίεση έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας, τη ράβδο οδηγό, κάτω από τη ράβδο οδηγό και έναν αριθμό μπουλονιών καθορίζεται ομοιόμορφα στο πλαίσιο εναλλάκτη θερμότητας, για την επίτευξη του εναλλάκτη θερμότητας Έμβυσμα Εναλλάκτης θερμότητας εναλλάκτη.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117