Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Εναλλάκτης θερμότητας εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και εξισορροπημένο εξαερισμό
Jul 20, 2017

Οι εναλλάκτες θερμότητας οικιακής χρήσης είναι γενικά σχεδιασμένοι σε έναν ενιαίο, με δύο φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες ελεγχόμενης ταχύτητας και απαιτούν ένα υψηλής απόδοσης χαρτί ή πολυμερές υλικό κατασκευασμένο από κίνηση ανταλλαγής θερμότητας. Αυτό επιτρέπει στον εξαντλημένο ζεστό αέρα να κλιμακώνεται με τον εισερχόμενο φρέσκο ​​αέρα, περνώντας τη μία πλευρά της θερμότητας στην άλλη πλευρά και θέρμανσης, ενώ τα δύο ρεύματα δεν αναμειγνύονται επιτρέποντας πάνω από το 70% της θερμότητας να διέρχεται στον εισερχόμενο αέρα , και αυτές Η θερμότητα αρχικά χαθεί, εξασφαλίζοντας έτσι εξοικονόμηση ενέργειας και ισορροπημένο αερισμό.

Υποθέτοντας τη χρήση των εναλλάκτη θερμότητας σε μια περιοχή, η εξωτερική θερμοκρασία χειμώνα είναι μείον 10 ° C λόγω της σχέσης θέρμανσης σε θερμοκρασία δωματίου των 20 ° C. Η εισαγωγή του υπαίθριου καθαρού αέρα, τότε η θερμοκρασία είναι μείον 10 ℃, και η εσωτερική διαφορά θερμοκρασίας 30 ℃. Για να ενισχυθεί μια τέτοια υψηλή θερμοκρασία, η κατανάλωση ενέργειας είναι μεγάλη. Όπως το εσωτερικό μπορεί να αποφορτιστεί σε 20 ℃ στην ανάκτηση θερμότητας αέρα, καθαρό αέρα για θέρμανση, μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. Σύμφωνα με τις σχετικές απαιτήσεις, τα προϊόντα καθαρού αέρα, το ποσοστό ανάκτησης θερμότητας να φτάσει το 70%. Η αποτελεσματική ανάκτηση θερμότητας καθιστά το σύστημα καθαρού αέρα πιο ενεργειακά αποδοτικό.

Οι εναλλάκτες θερμότητας είναι συσκευές μεταφοράς θερμότητας που περνούν τη θερμότητα μέσω του θερμού ρευστού στο ψυχρό ρευστό, επίσης γνωστό ως εναλλάκτες θερμότητας. Οι εναλλάκτες θερμότητας είναι χημικά, πετρέλαιο, ενέργεια, τρόφιμα και πολλοί άλλοι βιομηχανικοί τομείς του κοινού εξοπλισμού, κατέχει σημαντική θέση στην παραγωγή. Οι συνήθεις εναλλάκτες θερμότητας στη χημική παραγωγή είναι θερμοσίφωνες, ψύκτες, συμπυκνωτές, εξατμιστές και επανακυκλοφορείς.

Είτε ο εναλλάκτης θερμότητας κινδυνεύει, εκτός από τη μέγιστη πίεση λειτουργίας, το κλειδί για να δείτε τη δομή του και το ρευστό μεταφοράς θερμότητας.

Η θερμοκρασία του νερού κάτω από το σημείο βρασμού του εναλλάκτη θερμότητας ζεστού νερού και κρύου νερού είναι πολύ επικίνδυνη και όχι δοχείο πίεσης. Ο εναλλάκτης θερμότητας νερού-νερού δεν είναι δοχείο πίεσης.

Η θερμοκρασία του ζεστού νερού είναι υψηλότερη από το σημείο ζέσεως του ζεστού νερού ή του ατμού, ο εναλλάκτης θερμότητας με τον εναλλάκτη θερμότητας κρύου νερού πρέπει να είναι δοχείο πίεσης; Οχι απαραίτητα. Εάν η πλευρά υψηλής θερμοκρασίας του υγρού στο σωλήνα, ο σωλήνας έξω από το σημείο βρασμού βρίσκεται κάτω από τον εναλλάκτη θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας νερού, ούτε και το δοχείο πίεσης. Εάν ο εναλλάκτης θερμότητας του περιβλήματος δεν είναι δοχείο πίεσης.

Ορισμένοι εναλλάκτες θερμότητας είναι υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής πίεσης, μεγάλου όγκου, περιέχουν επικίνδυνο υγρό, σύνθετη δομή, αλλά ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός, σχεδιασμός, κατασκευή σύμφωνα με το δοχείο πίεσης για επίβλεψη, εγκατάσταση, χρήση, συντήρηση, επιθεώρηση και άλλες πτυχές τη χρήση μονάδων αυτοδιαχείρισης. Όπως εναλλακτών θερμότητας πτερυγίων πλάκας αλουμινίου, εναλλάκτες θερμότητας περιβλήματος χωρίς κέλυφος, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες σπειροειδούς, εναλλάκτες θερμότητας με συγκόλληση πλακών και τα παρόμοια.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117