Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Εναλλάκτης θερμότητας αέρα πολύ καλή αποδοτικότητα πολύ σφίξιμο
Jul 20, 2017

Αυτό που λέμε συνήθως ότι ο εναλλάκτης θερμότητας αέρα είναι ένα είδος εναλλάκτη θερμότητας, η οποία λειτουργεί μέσω ψύξης το ζεστό υγρό να επιτύχει την ανταλλαγή θερμότητας, όπως το υγρό στο σωλήνα του εναλλάκτη θερμότητας αέρα, αέρα και η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή , και στη συνέχεια το υγρό θερμότητα με τη βοήθεια των πτερυγίων Εναλλάκτης θερμότητας αέρα και τοίχο για να βοηθήσει την επαφή εξωτερικό αέρα, και στη συνέχεια θερμική επεξεργασία, πρέπει να υπενθυμίσω ότι αυτά τα αέρα από τον αναπνευστήρα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι με τη βοήθεια του air εναλλάκτες θερμότητας, μπορούμε να επιτύχουμε την ορθολογική χρήση μερικών από τη θερμότητα που παράγεται κατά τη διαδικασία παραγωγής, για παράδειγμα σε ορισμένες διαφορετικούς τύπους των βιομηχανικών κλιβάνων, όπως η θερμική επεξεργασία του φούρνου, για σφυρηλάτηση επεξεργασία και η θερμαινόμενη ηλεκτρική κουζίνα, καθώς και μερικά έλασης χάλυβα σόμπες, κλπ., στο έργο του αυτές οι σόμπες θα παράγει πολλή ζέστη, αλλά αν δεν τη χρήση αυτών των αποβλήτων θερμότητας, θα οδηγήσει σε σπατάλη πόρων. Έτσι σε αυτές βιομηχανικών κλιβάνων είναι εγκατεστημένα στον έναν εναλλάκτη θερμότητας αέρα, και στη συνέχεια ο εναλλάκτης θερμότητας αέρα θα θερμάνει την θερμότητα που παράγεται από αυτά τα πηγάδια για να θερμάνει τον αέρα, και, στη συνέχεια, όταν η θερμοκρασία του αέρα φτάνει σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο, θέσει αυτές τις ο ζεστός αέρας παραδίδεται απευθείας στον ο φούρνος για τη λειτουργία της θέρμανσης και καύσης.

Επειδή ο όγκος του εναλλάκτη θερμότητας αέρα είναι πολύ μικρό, αλλά την ίδια στιγμή έχει πολύ καλή θερμική ανταλλαγή απόδοσης και καλή συμπίεση, εφαρμόζεται ευρέως σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της παραγωγής.

Αέρα θερμάστρα Επισκευή μέθοδος είναι ως εξής:

(1) στην επισκευή της μονάδας ή επισκευής ελάσσονος σημασίας, να καθαρίσει το νερό πλευρά, την πλευρά αέρα της εμφάνισης της επιθεώρησης. Γενικά σε λειτουργία, αν το νερό πλευρά της απόφραξης που προκαλείται από θερμοκρασία υψηλότερη από την κανονική θερμοκρασία 5 ℃, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε.

(2) καθαρισμό επιθεώρησης, όταν το όπλο επισκευή

① ανοιχτό το κυκλοφορώντας νερό σε τις βίδες φλάντζα βαλβίδα εξόδου, αφαιρέστε τις βαλβίδες εισόδου και εξόδου που συνδέεται με το σωλήνα.

② Αφαιρέστε το μπροστινό και πίσω νερό θάλαμο με πρόσωπο βίδες, αφαιρέστε το εμπρός και πίσω δωμάτιο του νερού.

③ να καθαρίσετε χάλυβα σωλήνα. Φροντίδα για προστασία των μπεκ κατά τον καθαρισμό.

④ καθαρό νερό μέσα στη σκουριά και λάσπη, ξεπλύνετε με νερό.

⑤ με ξύστρα κοινή επιφάνεια αιθουσών μηδέν νερό και νερό ψύξης σε το υπόλειμμα φλάντζα φλάντζα εξαγωγής.

⑥ Ελέγχει την πλευρά αέρα από το σωλήνα και το νεροχύτη θερμότητας για ζημιές.

⑦ Έλεγχος αν ραγίσει το θάλαμο νερού, διάφραγμα με ή χωρίς απώλεια γυαλί.

⑧ εξοπλισμένο με ένα μαξιλάρι του προσώπου. Τσοντα με 3-5mm σαν μαξιλάρι.

⑨ με την κηροζίνη βούρτσισμα βίδες, ξηρό μετά επικαλυμμένη με μαύρο σε σκόνη.

10 θα είναι μέσα στην αίθουσα νερού, από το Διοικητικό Συμβούλιο του νερού σωλήνα επιχρισμένα με κόκκινο Dan αντισκωριακή βαφή.

11 έλεγχος πακέτο σωλήνα αέρα ψύκτη και τις αρθρώσεις με τους τοίχους θα πρέπει να είναι σφιχτά αεροστεγές.

(3) δοκιμή πίεσης νερού

① αέρα ψύκτη επισκευή ή διαρροή να κάνουν όταν τη δοκιμή πίεσης νερού.

② Όταν το κυκλοφορώντας νερό στο στρόβιλο μηδενική πίεση μετρητή φτάνει ή κοντά στο 0.30MPa, το πρόσωπο δοκιμή πίεσης νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξετε την πλευρά του νερού από την πλευρά αέρα ψύκτη νερού, να γεμίσει και να κλείνετε την πόρτα του νερού, τότε η πλευρά του νερού για τη διατήρηση της πίεσης εισαγωγής , Αέρα πλευρά για τη δοκιμή. Η δοκιμή αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε κάθε ομάδα.

③ Όταν το κυκλοφορώντας νερό στο στρόβιλο μηδενική πίεση μετρητή είναι χαμηλή, το πρόσωπο δοκιμή πίεσης νερού μπορεί να χρησιμοποιήσει το κυκλοφορώντας νερό μέσα στο νερό, κλείστε τη βαλβίδα του νερού, και στη συνέχεια το χέρι πίεση αντλίας έως 0.30MPa, ελέγχει την πλευρά αέρα αν υπάρχει διαρροή φαινόμενο. Αυτό το πρόσωπο δοκιμή είναι μόνο σε μια ενιαία ομάδα του σωλήνα.

④ απαιτήσεων πίεση του νερού δοκιμής, στην αέρα πλευρά ελέγχου χαλκού σωλήνα ή χαλκό σωλήνα επέκταση δεν διαρροή, το νερό δεν; στην πλευρά των κοινών επιφάνεια νερού πρέπει να είναι σφιχτό. Όπως το στόμα, μπορεί να είναι φουσκωμένα διαρροή νερού? διαρροή του σωλήνα χαλκού θα πρέπει να αντικατασταθεί. Δοκιμή αναπλήρωση ή αντικατάσταση των χάλκινων πνευστών να ξανακάνει την πίεση του νερού.

⑤ μια ομάδα του βρόχου εμποδίζουν τον αριθμό των περισσότερο από το 5% του συνολικού αριθμού του βρόχου, πρέπει να αντικαταστήσετε το πακέτο σωλήνα.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117