Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Αέρα Εναλλάκτης θερμότητας έρευνα για μεγάλης διάρκειας-όρος απόδοσης και την εφαρμογή της
Jul 11, 2017

Μετά από μακροχρόνια χρήση του Exchangerperformance θερμότητας αέρα θα μειωθεί, με αποτέλεσμα σε ολόκληρη τη μηχανή ψύξης και θέρμανσης ικανότητα διαφόρων βαθμών της παρακμής. Αναλύεται το καθεστώς έρευνα μεγάλης διάρκειας - όρος απόδοσης εξασθένισης της air - condition εναλλάκτες θερμότητας στο σπίτι και στο εξωτερικό από τέσσερις πτυχές: σκόνη, βρωμιά, διακοπτόμενη λειτουργία και μικροβιακή μόλυνση. Επισημαίνεται ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στην έρευνα των παραγόντων αυτών. Μελέτη μακράς - διάρκειας απόδοση της θέρμανσης και της εφαρμογής.

Ένα κλιματιστικό δωματίου είναι μια συσκευή που παρέχει θεραπεία αέρα σε περιορισμένους χώρους, συμπεριλαμβανομένων ένα ψύξης και θέρμανσης, και μια συσκευή αφύγρανσης και εξαερισμού. Κίνα είναι η παραγωγή και χρήση των εγχώριων κλιματιστικών προϊόντων, ένα μεγάλο αριθμό του κλιματισμού προϊόντα παράγονται και χρησιμοποιούνται θα καταναλώνουν πολλή ενέργεια, έτσι ώστε το κλιματιστικό να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονόμησης ενέργειας εκπομπής μείωση είναι μεγάλης σημασίας. Κλιματισμός, μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται συγκεκριμένη αξιολόγηση απαιτήσεις, τις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούλιο του ίδιου έτους πέρασε τον χαρακτηρισμό που το μέλλον θα είναι όλο και περισσότερο προϊόντα να συμμετάσχουν σε μακροπρόθεσμη ενεργειακή αποδοτικότητα κλιματισμού αξιολόγηση, για την ExchangerOf θερμότητας αέρα της μακροπρόθεσμης απόδοσης έρευνας θα είναι επίσης να μελετητές όλο και περισσότερη προσοχή.

Παράγοντες που επηρεάζουν την μακροπρόθεσμη απόδοση της εναλλάκτες θερμότητας κλιματισμό περιλαμβάνουν σκόνη, διάβρωση, διακοπτόμενη λειτουργία και μικροβιακή μόλυνση. Από αυτούς τους παράγοντες, η θερμική αντίσταση του εναλλάκτη θερμότητας αέρα πλευρά θα αυξήσει και την υδροφιλικότητα των πτερυγίων θα αλλάξει. Σκόνη ρύπανση σημαίνει ότι η σκόνη στον αέρα θα εισρεύσουν μέσω ο εναλλάκτης θερμότητας και εναποτίθεται στην επιφάνεια πτερύγιο. Όταν στην επιφάνεια πτερύγιο έχει συμπυκνωμένη νερό, τα σωματίδια σκόνης θα συνδυάσει με το συμπύκνωμα μορφή βρωμιά μάζα? Όπως χαλκό και αλουμίνιο πτερύγια μεταξύ η μεταλλική διαφορά δυναμικού, όταν η επιφάνεια της επιφάνειας του συμπυκνωμένου νερού των ηλεκτρολυτών, χαλκού και αλουμινίου θα προκύψει μεταξύ της ηλεκτροχημικής διάβρωσης και τον σχηματισμό διάβρωσης βρωμιά? Μικροβιακή μόλυνση είναι οφείλεται σε εναλλάκτη θερμότητας είναι συχνά σε υγρές συνθήκες Run, fin επιφάνεια εύκολη στο σκοτεινό και υγρό περιβάλλον για να φυλή μικροβιακή βρωμιά. Επιπλέον, το Exchangeris θερμότητας αέρα συχνά σε διακοπτόμενη λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας κύκλος και κύκλος στεγνό και βρεγμένο, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας κύκλου θα αυξήσει την αντίσταση επαφών μεταξύ των πτερυγίων και επαναλαμβανόμενη υγρή και ξηρή κύκλο θα αλλάξει το λεπτότητα του πτερύγια η με θέα τη μακροπρόθεσμη απόδοση του κλιματισμού του εναλλάκτη θερμότητας, αναλύεται η μακροπρόθεσμη απόδοση του εναλλάκτη θερμότητας από τέσσερις πτυχές: σκόνη, διάβρωση, διακοπτόμενη λειτουργία και μικροβιακή μόλυνση. Επισημανθούν τα προβλήματα στην τρέχουσα έρευνα και την μελλοντική έρευνα σχετικά με - μακροπρόθεσμα απόδοση του κλιματισμού - Εναλλάκτης θερμότητας.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117