Έκθεση

Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Ανάπτυξη
Dec 21, 2016

Ο άνθρακας αποτελεί το κύριο μέσο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, λέβητες παραγωγής ενέργειας ως ένα από τα τρία κύρια συσκευές του την εξουσία, με την ανάπτυξη της δύναμης της Κίνας ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Με το πέρασμα του χρόνου, εξοικονόμησης ενέργειας προστασία του περιβάλλοντος γίνονται σημαντικές οδηγίες προσαρμογής δομή βιομηχανίας ενέργειας στην Κίνα και η θερμική ισχύς βιομηχανία στη «μεγάλη πίεση» κάτω από την καθοδήγηση της πολιτικής να προωθήσει ενεργά την βελτιστοποίηση και αναβάθμιση της βιομηχανικής δομής, κλείσει ένα μεγάλο αριθμό μικρών θερμική ισχύς μονάδων χαμηλής ενεργειακής απόδοσης και ρύπανση, σε μεγάλο βαθμό, επιταχύνει την αναβάθμιση του εξοπλισμού θερμικής ενέργειας στην Κίνα.

Μέχρι το τέλος του 2010, ενιαία ικανότητας 300.000-κιλοβάτ και 60% τοις εκατό της συνολικής ικανότητας του θερμική ισχύς μονάδων θερμοηλεκτρικής ισχύος. Ο κλάδος παραγωγής θερμικής ενέργειας «μεγάλη πίεση» συνέβαλε επίσης στην υψηλή παράμετρος λέβητα, ανάπτυξη μεγάλης χωρητικότητας. Επιπλέον, κυκλοφορούν ρευστοποιημένες κλίνες, IGCC και καθαρή τεχνολογία άνθρακα ωριμάζει, χρησιμοποιήθηκαν ευρέως και προώθησε την ανάπτυξη της CFB λέβητα, στον αεριοποιητή IGCC.

Ιστορικούς λόγους της Κίνας τρεις μεγάλη δύναμη εξοπλισμού κατασκευής βάσεων, Σαγκάη ηλεκτρικά, δύναμη Χαρμπίν, ηλεκτρικό ομάδα τρεις ξεχωριστές μεγάλες κομπλέ ικανότητα παραγωγής εξοπλισμού ηλεκτροπαραγωγής, Dongfang είναι το πρώτο κλιμάκιο της κατασκευή εξοπλισμού ηλεκτρικής ενέργειας? Οικιακοί λέβητες παραγωγής το πρώτο κλιμάκιο. Από την άποψη της παραγωγής, τα τρία μεγάλα έχει καταλάβει ο λέβητας οικιακός λέβητας παραγωγής επιχείρηση προϊόν μερίδιο αγοράς 60%.Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117