Έκθεση

Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Εφαρμογή της Metallurgic Industr
Jun 06, 2017

blob.png

Εφαρμογές

Ψύξη του κυκλοφορούντος νερού (εναλλάκτης θερμότητας πλάκας)

Αρχή λειτουργίας: Χρειάζεται κυκλοφορούν νερό για να κρυώσει σε όλα τα είδη χύτευσης, τέντωσης και άλλες διαδικασίες στη διαδικασία παραγωγής χάλυβα. Το κυκλοφορούν νερό επιτυγχάνει σταθερή θερμοκρασία από τον εναλλάκτη θερμότητας για την ψύξη του νερού.

Αποκατάσταση καυσαερίων καυστήρα (εναλλάκτης θερμότητας πλάκας, εναλλάκτης θερμότητας αέρα - αέρα)

Αρχή λειτουργίας: Ο καπνός θα ψύχεται από τον προθερμαντήρα αέρα από τον λέβητα και ο αέρας θα προθερμανθεί στον λέβητα ταυτόχρονα.

Θέρμανση ανάκτησης θερμότητας από φούρνο θέρμανσης και φούρνου (εναλλάκτης θερμότητας πλάκας, εναλλάκτης θερμότητας αέρα - αέρα)

Αρχή λειτουργίας: Εξαιρείται ο κλίβανος θέρμανσης καυσαερίων και ο φούρνος από τον αέρα καύσης μετά την εξουδετέρωση θερμότητας. Μπορεί να εξοικονομήσει 20% ~ 25% της επίδρασης θερμότητας.

Ανακύκλωση καυσαερίων αποστράγγισης καυσαερίων (προθερμαντήρας αέρος TubeType)

Αρχή λειτουργίας: η θερμότητα εξάτμισης από τα καυσαέρια υψηλής θερμοκρασίας στην καυτή εστία θα εισέλθει και θα εξέλθει από τον αέρα και το αέριο που υποστηρίζει την καύση στο θάλαμο καύσης, έτσι ώστε να επιτευχθεί η εξοικονόμηση ενέργειας.

Συγκόλληση της ανάκτησης θερμότητας από το φούρνο

Αρχή λειτουργίας: Το οργανικό ψυκτικό μέσο του εξατμιστή απορροφά θερμότητα από τα καυσαέρια και στη συνέχεια παράγεται ατμός με ορισμένη πίεση και θερμοκρασία. Το έργο ατμού στην επέκταση του στροβίλου, έτσι ώστε να οδηγεί τις ηλεκτρικές γεννήτριες για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο ατμός απελευθερώνει θερμότητα από την εκροή στροβίλου στο νερό ψύξης στον συμπυκνωτή και συμπυκνώνεται σε ένα υγρό και τελικά επιστρέφει στον εξατμιστή από την αντλία ψυκτικού μέσου. Για να το επαναλάβετε, τότε οι εκπομπές καυσαερίων μετά την ψύξη.

 

Σχετικά προϊόντα:

Πίνακας εναλλάκτη θερμότητας

blob.png

Ο εναλλάκτης θερμότητας πλάκας είναι ένα είδος εναλλάκτη θερμότητας κατασκευασμένο από λεπτά μεταλλικά ελάσματα που πιέζονται σε κυματοειδές σχήμα, στη συνέχεια στοιβάζονται και στερεώνονται με βίδες σε ένα πλαίσιο. Στενοί και ελικοειδείς δίαυλοι σχηματίζονται μεταξύ δύο πλακών. Στη συνέχεια, η ανταλλαγή θερμότητας μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν το θερμό και ψυχρό υγρό εργασίας ρέει μέσα από τα κανάλια.

Αέρα εναλλασσόμενου εναλλάκτη θερμότητας

blob.png

Ο εναλλάκτης θερμότητας πλάκας είναι ένας τύπος φιλικού προς το περιβάλλον προϊόντος που χρησιμοποιείται για την ανάκτηση θερμότητας, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την εξοικονόμηση καυσίμων. Ισχύει για συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή του φυσικού αερίου, του πετρελαίου, της νάφθας και άλλων πρώτων υλών σε χλώριο ως θερμαντική συσκευή καύσης αέρα. Ο εναλλάκτης θερμότητας πλάκας έχει εφαρμοσθεί εκτεταμένα στον φούρνο μετατροπής για την παραγωγή χλωρίου ή στον κλίβανο αποπολυμερισμού σε μεγάλες επιχειρήσεις χημικής μηχανικής καθώς και σε έργα ανάκτησης θερμότητας στη βιομηχανία χάλυβα και τη βιομηχανία γυαλιού.


Προθερμαντήρας αέρος σωλήνα

blob.png


Ο προθερμαντήρας αέρος σωλήνα είναι κυβικός και οι χαλύβδινοι σωλήνες συγκολλούνται στην πλάκα του σωλήνα μεταξύ κάθετων κλιμακωτών άκρων. Το κιβώτιο σωλήνα είναι εφοδιασμένο με μια μεσαία πλάκα σωλήνα, κατά μήκος του σωλήνα μέσω του προθερμαντήρα καυσαερίων με αέρα μέσω της οριζόντιας μεταφοράς θερμότητας προθερμαντήρα.

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117