Υλικών Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα αντικατάστασης Μ10 M20 M15 M30 Alfa Laval πλάκα τιτανίου

Εισαγωγή πλάκα Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα φύλλο 1. περιοχή ελιγμών μοναδικό-δομή μπορεί να ισορροπήσει κατανομή υγρού. 2. το φύλλο είναι μοναδική γραμμική και επιφανειακή τοποθέτηση δομή, η οποία μπορεί να μειώσει την πιθανότητα για ηνπνζέηεζε εκθπηεχκαηνο μεταξύ φύλλων. 3. φιλέτα στο φύλλο είναι «Συμπλέκονται»...
Product description

Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα

Εισαγωγή στην πλάκα φύλλο

1. περιοχή ελιγμών μοναδικό-δομή μπορεί να ισορροπήσει κατανομή υγρού.

2. το φύλλο είναι μοναδική γραμμική και επιφανειακή τοποθέτηση δομή, η οποία μπορεί να μειώσει την πιθανότητα για ηνπνζέηεζε εκθπηεχκαηνο μεταξύ φύλλων.

3. φιλέτα στο φύλλο είναι «Συμπλέκονται» δομή που επιτρέπει την αμοιβαία σύμπλεξη των φύλλων.4. Σχεδιασμός της μεγάλης γωνίας κυματισμοί μπορεί να αυξήσει το συντελεστή μεταφοράς θερμότητας με αρκετά μεγάλη μείωση της αντίστασης.

5. Σχεδιασμός της μικρής γωνίας κυματισμοί επιτρέπει μείωση της αντίστασης υποβάθμιση και χαρακτηρίζεται από αρκετά χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας.

6. κατάλληλο φύλλο τύπου θα πρέπει να επιλεγεί ευλόγως σύμφωνα με τις παραμέτρους των συνθηκών εργασίας κατά τον χρόνο της designselection έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα εφαρμογής.7. άνω λάμας είναι σχεδιασμένο με διπλό πλαγιές, η οποία μπορεί να βελτιώσει το stabilityof τα φύλλα.

8. the μέσα μέρος των πινάκων στερέωσης είναι από δακτύλιο δαχτυλίδι δομή, η οποία μπορεί να βελτιώσει την ακρίβεια που ταιριάζουν.

9. το ψαροκόκκαλο κυματοειδές φύλλο χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα μεταφοράς υψηλής θερμικής? Επιπλέον, δίχτυ σε σχήμα επαφές σχηματίζονται σε αμοιβαία αποθεματικό κατευθύνσεις μετά το ολόκληρο μηχάνημα είναι συναρμολογηθεί, που διαθέτει καλή πίεση αντίσταση.Χαρακτηριστικά

1. υψηλή θερμική μεταφορά αποτελεσματικότητα
2.NET σε σχήμα επαφές
3. αντοχή στην πίεση good

Υλικό πλάκας: SUS304 SUS316L, SMO254, τιτανίου, νικελίου, ψαλίδι κράμα
Πάχος πλάκας: 0,24 χιλιοστά (0,6), 031 χιλιοστά (0,8) και.039 (1 mm)


Περιγραφή των υλικών

Κωδικός

Θερμοκρασία (βαθμό Κελσίου)

Αντιδιαβρωτική απόδοση και ισχύουσες περιπτώσεις

NBR

N

-20~110

Θερμού αέρα, νερό, μη πολικό πετρέλαιο, ορυκτέλαιο, έλαιο σιλικόνης και λιπαντικών, κλπ.

EPDM

Ε

-50~150

Ατμών, πολικό χημικά μέσο, αλκοόλ, ασθενές οξύ, αλκαλίων αδύναμη και οξειδωτικό παράγοντα, κλπ.

CR

C

-40~100

Αμμωνία, ορυκτό πετρέλαιο και λιπαντικών, κλπ.

Φθόριο από καουτσούκ

F

0~180

Ανόργανο οξύ, αλκαλίων, ορυκτέλαιο και Αλκυλαλογονίδια, κλπ.

Πυριτίου
Καουτσούκ

Q

-65~230

Ανθεκτικό στο κρύο ρεύμα και ξηρό ζεστόΕργαστήρι στην εταιρεία
Ιδρύθηκε το 2005, η JIEMA είναι ένα από τα κορυφαία τιτανίου υλικών Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα αντικατάστασης Μ10 m20 m15 m30 alfa laval πιάτο κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας. Καλώς ήρθατε στην αγορά προσαρμοσμένη εναλλάκτη θερμότητας σε φτηνή τιμή από το εργοστάσιό μας. Επίσης προσφέρουμε διαβούλευση εισαγωγικά αν χρειαστεί.

Hot Tags: τιτανίου υλικών Εναλλάκτης θερμότητας πλάκα αντικατάστασης Μ10 M20 M15 M30 alfa laval πλάκα, Κίνα, εργοστάσιο, κατασκευαστές, προμηθευτές, προσαρμοσμένες, εισαγωγικά, Φτηνές, Αγοράστε
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική

Guangzhou Jiema θερμότητας ανταλλαγή εξοπλισμού Co., LtdΤηλέφωνο: +86-20-82249117